درباره نشریه

نشریه توسعه حرفه‏ ای معلم، نشریه­ ای کاملاً علمی متعلق به دانشگاه فرهنگیان است که از سال 1393 طی مجوز شماره 50000/6052/600 مورخ 1393/07/22 کمیسیون تخصصی نشر علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان و با هدف چاپ مقالات علمی و پژوهشی در حوزه توسعه حرفه‏ ای معلم، راه ‏اندازی و طی مجوز شماره 79014 از معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت فصلنامه با مدیر مسئولی دکتر یحیی معروفی و سردبیری دکتر محمدرضا یوسف زاده، شروع به فعالیت نمود. این فصلنامه اولین شماره خود را در پاییز سال 1395 منتشر نموده و زمان انتشار هر شماره، سه ماه یکبار می‏ باشد.

این نشریه در حوزه ‏های دانش، مهارت و نگرش حرفه ‏ای معلمان، آمادگی خود جهت دریافت مقالات کاملاً اصیل علمی و پژوهشی و همچنین مقالات مروری که قبلاً  در هیچ نشریه و یا کتابی به چاپ نرسیده باشند، را اعلام  می‏ دارد و پس از دریافت مقاله و انجام فرآیند بررسی اولیه و داوری‏ های دقیق، اقدام به انتشار مقالات پذیرفته شده می‏ نماید. زبان اصلی انتشار مقالات، زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی می­ باشد. همچنین با توجه به اینکه چشم‏ انداز نشریه، حضور در نمایه­ های بین ‏المللی معتبر می­ باشد، لذا آمادگی دارد تا نسبت به دریافت،  بررسی و چاپ مقالات کامل علمی به زبان انگلیسی نیز در شماره­ های ویژه نشریه اقدام نماید؛ بنابراین از پژوهشگران علاقمند از سراسر جهان دعوت به عمل می‏ آید تا نسبت به ارسال مقالات خود به زبان انگلیسی به این نشریه اقدام نمایند تا پس از طی فرآیند داوری دقیق و اخذ پذیرش، نسبت به چاپ و انتشار در شماره ­های ویژه نشریه اقدام گردد.

ارسال مقاله، انجام فرآیند داوری، انتشار و چاپ مقالات پذیرش شده در این نشریه کاملاً رایگان می­باشد. مقالات، پس از طی فرآیند داوری دقیق توسط 3 داور و انجام اصلاحات مورد نیاز داوران می‏ تواند موفق به اخذ پذیرش و چاپ گردند. از آنجایی که سیاست اصلی این نشریه، ترویج و گسترش علم در بین تمام پژوهشگران دنیا می­ باشد، لذا دسترسی به کلیه مقالات آرشیوی این نشریه، رایگان می ­باشد.

از آنجایی که صداقت و راستی در انجام تحقیقات علمی، مبنای کار سردبیر و اعضای هیأت تحریریه نشریه می­ باشد، لذا هیات تحریریه، رعایت اخلاق پژوهش در تدوین مقالات را سرلوحه کار خود قرار داده و بر این اساس، اقدام به  عضویت در کمیته (COPE) نموده است.