اخبار و اعلانات

موفقیت نشریه "توسعه حرفه ای معلم" در کسب رتبه (ب) از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

فصلنامه علمی «توسعۀ حرفه‌ای معلم» به سردبیری دکتر محمدرضا یوسف زاده، موفق به کسب رتبه (ب) از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد. این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به جامعه علمی، خصوصاً دانشگاه فرهنگیان، تبریک و تهنیت عرض نموده و زحمات و تلاش‌های خالصانه سردبیر، مدیر مسئول، مدیر داخلی، اعضای هیات تحریریه، ویراستاران و داوران محترم را ارج می نهیم. امید است این نشریه در راستای رسالت خود یعنی توسعه حرفه‌ای معلم، منشأ اثر واقع شود و خدمات ارزنده‌ای به جامعه معلمان و دانشجومعلمان ارائه دهد.

مطالعه بیشتر

نشریه علمی «توسعه حرفه ای معلم» در نخستین ارزیابی نشریات علمی دانشگاه فرهنگیان، حائز رتبه الف شد.

ضمن قدردانی از عوامل دست اندرکار نشریه علمی " توسعه حرفه ای معلم" به استحضار می‌رساند، نخستین ارزیابی نشریات علمی دانشگاه فرهنگیان توسط ارزیابان متخصص و کارشناسان نشریات انجام شد که بر اساس امتیاز کسب شده، نشریه علمی " توسعه حرفه ای معلم" حائز رتبه الف شده است.

پیام تبریک ارتقای مرتبه علمی دکتر سیروس قنبری از دانشیاری به استادی

بدین وسیله، ارتقای مرتبه علمی جناب آقای دکتر سیروس قنبری را از دانشیاری به استادی، خدمت ایشان و جامعه علمی، تبریک و تهنیت عرض نموده، سلامتی و توفیق روزافزون را برایشان از خداوند متعال خواستاریم.

اعطای درجه علمی ترویجی داخلی به نشریه توسعه حرفه‏‏ ای معلم

در شانزدهمین نشست شورای تخصصی نشر دانشگاه فرهنگیان، از دوره3، شماره1(شماره پیاپی7) بهار 1397 به نشریه توسعه حرفه‎ای معلم، درجه علمی ترویجی داخلی اعطا شد.

انتخاب دکتر یحیی معروفی به عنوان مدیرمسئول جدید فصلنامه توسعه حرفه ای معلم

طی نامه ای به شماره 2942/600/ 50000/د مورخ 95/3/17 از سوی دکتر ساکی معاونت محترم پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان دکتر معروفی به عنوان مدیرمسئول جدید فصلنامه توسعه حرفه ای معلم معرفی شدند.

فراخوان ارسال مقاله

این فصلنامه با هدف محتوای علمی در حوزه موضوعی توسعه حرفه معلمان به فعالیت می‌پردازد.، بدان امید که بتواند قدمی در رشد حرفه معلمان داشته باشد. بدین منظور از کلیه علاقه مندان اعم از اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ، معلمان و پژوهشگران سایر دانشگاه ها و موسسات علمی پژوهشی دعوت به عمل می آید مقاله های مرتبط با حوزه موضوعی توسعه حرفه ای معلم را از طریق سامانه  فصلنامه ارسال نمایند. لازم به ذکر است ارسال مقاله تنها از طریق ثبت نام در سامانه امکان پذیر است. همچنین نویسندگان محترم می توانند با مراجعه به بخش های مختلف فصلنامه از اهداف، چشم اندازها ...

معرفی فصلنامه

مجوز اولیه فصلنامه علمی تخصصی "توسعه حرفه ای معلم" دانشگاه فرهنگیان پردیس شهیدباهنرهمدان به شماره 100/341/53102/د مورخ 1393/05/25 به تصویب در کمیسیون تخصصی نشر علمی معاونت پژوهشی و فناوری رسیده است.

آمادگی دریافت مقالات پژوهشی

فصلنامه آمادگی دارد مقالات مرتبط پژوهشگران ارجمند را دریافت نماید. لطفاً مقالات خود را از طریق سامانه نشریات به آدرس http://tpdevelopment.cfu.ac.ir ارسال نمایید.